Meet our team - Smaak Amsterdam
Andre | Founder

Andre is het brein achter Smaak Amsterdam. Door zijn visie is het merk uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met vier winkels en een webshop. Andre is nog lang niet van plan om te stoppen en zijn doel is zo veel mogelijk winkels te openen over heel de wereld.

Daphne | Office Manager

Daphne is onze office manager en medewerker van het eerste uur. Ze is altijd enthousiast en raakt nooit uitgeput. Wanneer je de laatste nieuwtjes wilt weten, dan moet je zeker even langs haar bureau wandelen. Als de zon schijnt vind je haar op het terras..

Linda | Sales Representative

Linda is het zonnestraaltje binnen Smaak. Met haar prachtige glimlach verwelkomt ze alle Smaak klanten in de winkel. Ze is een echte femme fatale die altijd klaar staat voor haar collega’s.

Shirley | Sales Representative

Shirley is altijd te vinden in de winkel in Den Haag. Ze is net zo stoer en onbevreesd als haar twee jongens waar ze dag en nacht voor klaar staat. Tijdens onze beruchte bedrijfsborrels is Shirley de party starter en danst ze de sterren van de hemel en de stenen uit de straat.

Annemijn | Sales Representative

Annemijn heeft maar één droom; haar eigen winkel beginnen. Bij Smaak hoopt ze veel ervaring op te doen, zodat ze in de toekomst een gedoogde concurrent kan worden. In het weekend houdt Annemijn ervan om gezellig met vriendinnen te borrelen en de kroegen van Amsterdam onveilig te maken

Niels | Regio Manager

Niels is begonnen in de winkel en heeft zichzelf opgewerkt tot regiomanager. Hij werkt na Daphne het langst bij Smaak en is nog lang niet van plan om weg te gaan. Dansend en zingend staat hij elke dag weer op kantoor, behalve op vrij-dag.

Selma | Brand Manager

Selma is onze brand manager. Op Academie Artemis heeft zijn allround styling en vormgeving gestudeerd en al creativiteit laat ze nu los op Smaak. Van grafisch vormgeving tot social media tot de marketing en pr, ze is van alle markten thuis. In haar vrije tijd rent ze graag een rondje Vondelpark en in de avonden probeert ze graag alle Belgische bieren uit die er bestaan.

Imke | Sales Representative

Imke komt oorspronkelijk uit Venlo, maar kan zich op het accent na een echte Amsterdamse noemen. Ze is een echte vintage lover en heeft dan ook een uitgebreide collectie met vintage tassen waar ze trots op is.

Davy | Sales Representative

Davy is de enige mannelijke verkoper bij Smaak, maar daar is niets van te merken. Davy weet als geen ander wat een fijne tas is en welke perfect bij de klant past. Davy zijn familie woont in Engeland, hij spreekt dan ook vloeiend Engels en is vaak bij onze buren overzee te vinden.

Josephine | Sales Representative

Josephine is begonnen met een stage op het hoofdkantoor als Miss Communicatie. Tegenwoordig staat ze bijna elke dag op de winkelvloer. Ook is ze een echte sportfanaat en health freak.

Jacqueline | Sales Representative

Jacqueline is onze sales representative. Het liefst staat ze drie keer per seizoen op de berg in Italië. Naast het verkopen van onze tassen, shopt ze er zelf flink op los. Dit combineert ze graag met een city trip waar ze van zonnig terras naar winkel hopt. Jacqueline is erg zorgzaam, ze werkt als vrijwilliger op de OK afdeling van het ziekenhuis. Daarnaast is ze trotse oma, ze past wekelijks op haar kleindochter Nova.

Christa | Sales Representative

Christa is onze vrolijke en goedlachse sales representative. Oorspronkelijk komt ze uit Venlo en reist op en neer naar onze winkel in Den Bosch. In haar vrije uurtjes trekt ze er graag op uit. Van de piste in Duitsland tot aan de Franse stranden, Christa geniet met volle teugen. Deze tripjes gaan gepaard met veel lekker eten, glazen wijn en goede gesprekken tot diep in de nacht.

Maran | Sales Representative

Maran is een echte Rotterdamse en werd geboren met een pen in de hand en tas aan de arm. Ze is afgestudeerd rechtsfilosoof, maar ambieert een carrière in de modewereld. Bij Smaak kan ze nu al haar enthousiasme kwijt, al kunnen collega's bij haar ook terecht voor een portie rechttoe rechtaan juridisch advies.

Floor | Sales Representative

Floor is een echte Hagenees. Nadat ze zes jaar in Amsterdam heeft gewoond en gestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute is ze toch weer terug gegaan naar haar geboortestad, Den Haag. Floor is creatief en heeft de ambitie om op de marketing afdeling van een groot modemerk te werken.