Over Smaak - Smaak Amsterdam

Smaak Amsterdam is een van oorsprong een Amsterdams label met maar een doel: de mooiste tassen van Amsterdam en ver daarbuiten maken! het label werd in 2010 opgericht door Andre Grundmann en is in korte tijd uitgegroeid tot een volwassen tassen en accessoire merk.

De collectie van Smaak Amsterdam kenmerkt zich door kleur en kwaliteit. Elk seizoen is er volop variatie in modellen, van fijne clutches en trendy schoudertassen tot stoere shoppers. Daarnaast is er de Icon-collectie: tassen die zo populair bleken dat ze een vaste plek in de collectie hebben gekregen. Alle smaak producten worden gemaakt van prachtig, duurzaam leer en hoogwaardig hardware. Ze zijn standaard verkrijgbaar in een aantal klassieke basiskleuren maar natuurlijk ook in de trendkleuren van het seizoen.

Smaak Amsterdam staat voor vrouwelijk en stoer met een chique twist. Het merk is tijdloos maar tegelijk helemaal van deze tijd. De vrouw die een Smaak tas aanschaft is zeker geen doorsnee vrouw: ze is zelfverzekerd onafhankelijk, modieus en ze weet wat ze wil.

De producten van Smaak Amsterdam zijn inmiddels ook ver buiten de Amsterdam verkrijgbaar. Naast een uitgebreide webshop en een groot aantal landelijke verkooppunten zijn er momenteel 5 Smaak winkels; twee in Amsterdam, een in Rotterdam, een in Den haag en een in Den Bosch.


Veel shopplezier!