are you ready for sale?

Shop now!

Smaak Amsterdam

Het label SMAAK | AMSTERDAM is opgericht door Andre Grundmann en is in korte tijd uitgegroeid tot een populair merk met verkooppunten door heel Europa.

Andre begon al meer dan tien jaar geleden met een multibrandstore aan de Leliegracht in Amsterdam, waar hij voornamelijk kleding maar ook schoenen en tassen verkocht. Het vinden van de beste merken voor zijn winkel was niet zo moeilijk, maar het vinden van mooie kwaliteitstassen was een probleem, ofwel de kwaliteit was niet aan de norm of gewoon niet de juiste modellen. Als hij de perfecte tassen zou vinden, dan waren ze weer onbetaalbaar. Toen dacht Andre bij zichzelf: "Waarom ontwerp en produceer ik mijn eigen tassen niet?".

Het doel was om tassen te ontwerpen en produceren die van hoge kwaliteit waren, mooi vormgegeven en konden wedijveren met de grotere modemerken. Vergis je niet, dat was makkelijker gezegd dan gedaan, na 2 jaar hard werken en teleurstellingen kreeg Andre zijn collectie op gang, en al snel was SMAAK | AMSTERDAM geboren. Andre had niet alleen een tas ontworpen, hij creëerde een hele collectie!

Bekijk hier de collectie