"Welkom bij Smaak | Amsterdam, het bedrijf dat ik in 2010 begon met de missie om prachtig ontworpen, tijdloze en moderne handtassen van hoge kwaliteit te maken voor elke vrouw. Mijn liefdesrelatie met de tas die mij inspireerde om Smaak | Amsterdam te starten, begon in de periode dat ik mijn eigen multibrand store had in Amsterdam waar ik voornamelijk kleding, schoenen en handtassen verkocht. Het vinden van de beste merken voor mijn winkel was niet zo moeilijk, maar het was een probleem om betaalbare tassen van hoge kwaliteit te vinden. Mijn doel was geboren: mijn eigen collectie ontwerpen en produceren die kon concurreren met de grotere modemerken.

De reis van mijn ontwerpinspiratie begint in Amsterdam. Als ontwerper die in deze creatieve en kosmopolitische stad woont, word ik geïnspireerd door de geweldige mix van stedelijke buzz, eclectische smaken van mensen die in deze dorpachtige charmestad wonen. Mijn ontwerpen weerspiegelen de manier waarop echte vrouwen hun leven leiden; ergens tussen van de ene afspraak naar de andere rennen en stillere, onontdekte plekken zoeken net buiten haar dagelijkse drukke leven. Toch hebben deze vrouwen overal, zowel stedelijk als daarbuiten, een uniek gevoel voor stijl en een blijvend zelfvertrouwen dat mij inspireert om iets moois te creëren waar ze jarenlang plezier van zullen hebben.

Ik heb deze mix van tijdloos lokaal vakmanschap gecombineerd met een gevoel van Amsterdams cool om veelzijdige ontwerpen te creëren met ingetogen elegantie.

Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan elke collectie."

Andre