Een essentieel onderdeel van duurzaamheid is het maximaal benutten van uw minder, betere plaatsen. Elk stuk is doordacht ontworpen met veelzijdigheid in het achterhoofd en vervolgens gemaakt met kwaliteit vakmanschap om ervoor te zorgen dat het nog jaren meegaat.

Veel van onze leveranciers zijn kleine familiebedrijfjes, die de productietechnieken van het erfgoed ondersteunen die grotendeels zijn achtergelaten door de moderne massaproductie. Deze fabrieken zijn vaak de steunpilaren van hun lokale gemeenschappen en de productie met hen ondersteunt de lokale economieën over de hele wereld.

Al onze fabrieken zijn door een onafhankelijke instantie gecontroleerd op naleving van de sociale normen en hebben ingestemd met onze SMAAK-voorwaarden, waaronder naleving van de lokale arbeidswetgeving. Onze leveranciers zijn als familie voor ons, en we bezoeken ze regelmatig als we producten co-creëren om de hoogste kwaliteit te garanderen en ervoor te zorgen dat onze relatie meer blijft betekenen dan alleen zaken doen.

Onze toeleveringsketen verschilt van veel andere merken doordat we onze ecologische voetafdruk minimaliseren door waar mogelijk te produceren in de nabijheid van onze materiaalbronnen. In de industrie is het gebruikelijk dat de grondstoffen aan de andere kant van de wereld worden geproduceerd dan waar het eindproduct wordt gemaakt, waardoor verscheping van grondstof naar fabriek en vervolgens van fabriek naar winkel nodig is. Wij kiezen bewust voor fabrieken die zich dicht bij de bron bevinden.