Retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling? Dat vinden we jammer om te horen, maar maak je geen zorgen, je hebt 30 dagen om van gedachten te veranderen!

Meld je retour aan via de onderstaande link:

https://smaakamsterdam.shipping-portal.com

Zodra wij het pakket hebben ontvangen, zullen wij binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten.

Zorg ervoor dat het artikel in nieuwstaat is (ongedragen en onbeschadigd). Alle geretourneerde artikelen moeten in de originele verpakking zitten, inclusief alle labels. Retourzendingen van artikelen die bij een van onze retailers zijn gekocht, worden niet geaccepteerd.

Voor internationale bestellingen buiten de Europese Unie (EU) bieden wij geen retourportal aan. Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor de retourzending op eigen kosten en dragen het risico van het terugzenden. Verzend-, import- of exportkosten worden niet vergoed bij terugbetaling of retournering van de aankoop.

Retourneren vanuit Nederland:

Als je een artikel vanuit Nederland wilt retourneren, brengen wij een standaardbedrag van €5 in rekening om de verzend- en verwerkingskosten te dekken. Je kunt je artikel ook gratis terugbrengen naar een van onze winkels.

Retourneren vanuit België en Duitsland:

Voor klanten in België en Duitsland bedragen de retourkosten €8,50. Deze vergoeding helpt ons de logistiek van het verwerken van retourzendingen efficiënt te beheren.

Rest van Europa Retourbeleid:

Klanten in andere Europese landen betalen €12,50 aan retourkosten. Deze kosten dekken de hogere verzend- en verwerkingskosten.

Winkel Retourbeleid:

Het gemakkelijkst is om je artikel persoonlijk te retourneren. Breng je aankoop naar een van onze winkels en wij verwerken je retourzending gratis. Zo bespaar je op verzendkosten en kunnen wij je direct helpen.

Sale:

Als je merkt dat een artikel dat je net hebt gekocht, in de uitverkoop is gegaan, neem dan gerust contact met ons op via support@smaakamsterdam.nl als je hierover vragen hebt